Veranda

Uw nieuwe Veranda!

Ripo-overkappingen heeft jarenlange ervaring in het maken van veranda’s van superieure kwaliteit. In onze eigen werkplaats wordt de hele veranda voor u op maat gemaakt. Wij maken voor u een duurzaam en kwalitatief hoogwaardige veranda voor een scherpe prijs. Naar aanleiding van een vrijblijvende afspraak maken wij uw wensen inzichtelijk. Met onze expertise op het gebied van veranda’s kunnen wij u goed adviseren over de mogelijkheden.

Luxe Veranda op maat !

Ripo-overkappingen biedt een groot assortiment kwalitatieve, duurzame en betaalbare veranda’s, vlonders, tuinhuizen, kapschuren en terrasoverkappingen. Al onze veranda’s worden in onze eigen werkplaats gefabriceerd. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit, en daarmee de duurzaamheid waarborgen. Omdat wij de veranda zelf fabriceren is iedere gewenste maatvoering, stijl en afwerking mogelijk. U krijgt bij ons maatwerk naar wens.

Onze veranda’s worden alleen opgebouwd uit massief PEFC-gecertificeerd kwaliteitshout, dit staat voor vele jaren veranda plezier. Daarnaast wordt met PEFC-gecertificeerd hout duurzaam bosbeheer bewerkstelligt. Dat is iets dat wij als onderneming hoog in het vaandel hebben staan. De meeste veranda’s die wij bouwen zijn een douglas veranda. Douglas hout heeft een goede prijs kwaliteit verhouding en gaat jarenlang mee. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een eiken veranda, lariks veranda of een grenen veranda.

 

Specificaties

Bij ripo-overkappingen is er veel mogelijk en kunnen we veranda’s volledig op maat maken. Dankzij onze eigen productielijn kunnen we een op maat gemaakte veranda snel leveren. U heeft bij onze standaardmodellen keuze uit diverse opties. Met deze opties kunt u veranda naar wens samenstellen. Kiest u voor een open model, eentje met zijwanden of volledig afgesloten? Alles is mogelijk! Andere opties waar u uit kunt kiezen zijn:

– Fundatie
– Uitvoering van het hout
– Dakbedekking
– Dakgoten
– Houtbescherming
– Elektrische installatie
– Led spots in het overstek
– Stopcontacten
– Spots op de wanden
– Infrarood heaters
– Basis verlichting
– Wanden uitgevoerd met Douglas Zweeds rabat
– Borstwering uitgevoerd in Douglas Zweeds rabat
– Boeidelen uitgevoerd in water bestendig gegrond multiplex
– Boeidelen uitgevoerd in Red Cedar
– Douglas buitenkeuken
– Douglas bloembakken
– Douglas tuinmeubelen

Staan uw wensen hierboven niet beschreven? Wij informeren u graag verder, neemt u vrijblijvend contact met ons op.

25 jaar ervaring

Actief in heel NL

Kwaliteit voorop

Gecertificeerd

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Ruim 25 jaar ervaring
Deskundig advies
Spoedige realisatie
Op maat gemaakte offerte
Altijd scherpe prijzen
Vakkundig gemaakt en geplaatst.